Cazari de lux in Bucuresti

Cazari de lux in Bucuresti

Exista numeroase variante de cazare in Bucuresti. Unele premium, hoteluri de lux, moteluri, sau apartamente de inchiriat in regim hotelier, pentru toate buzunarele. EXCLUSIVE Rent ofera locatii de lux pentru cei care au nevoie de cel putin o noapte de cazare in regim hotelier.

Intimitate, liniste, si relaxare totala, in conditii de patru stele, la preturi de necombatut. Aceasta este descrierea noastra pe scurt. EXCLUSIVE Rent este cea mai buna recomandare cand vine vorba de cazare in regim hotelier. Suntem cei mai buni de pe piata, cei mai cautati si ne bucuram de cele mai bune review-uri de la clientii care ne-au ales. Apartamentele noastre sunt premium, cele mai bune conditii, cele mai inalte standarde, la cele mai mici preturi de pe piata. Clientii nostri, cei mai multi dintre ei, sunt strainii care vin in Bucuresti pentru a-l descoperi sau in interes de bussines. Au auzit de noi de la altii care ne-au solicitat serviciile. Isi fac rezervarile online si se bucura de un sejur minunat in Capitala noastra. Punem la dispozitia clientilor nostri 20 locatii de lux, 18 apartamente si doua garsoniere in Pipera, cartierul Jolie Ville si in Dorobanti.

Locatiile noastre se afla in cele mai exclusiviste zone din Bucuresti, lucru ce faciliteaza accesul catre cele mai importante artere ale Capitalei. Punem la dispozitia clientilor nostri apartamente cu 1, 2 si 3 camere, mobilate si utilate ultra modern, aer conditionat, centrala proprie, loc de parcare, wi-fi gratuit, electrocasnice, terasa si altele, in functie de zona si apartamentul alese.

Pentru o camera, pe noapte, la EXCLUSIVE Rent, pretul este de 30 de euro pe noapte, intr-o garsoniera situata in Pipera, foarte aproape de rondul de la OMV. La doua camere, pretul variaza in functie de zona. De la 60 de euro/noapte, la 80 de euro/noapte, iar pentru trei camere platesti 80 de euro/noapte. Conditiile sunt de 4 stele in oricare dintre locatii. Parcare, terasa, bucatarie complet utilata, masina de spalat, sistem home cinema, prosoape, sampon, gel de dus etc.

Apartamentele au fost pregatite si aranjate special pentru cei care doresc un loc de cazare linistit, unde sa se simta ca in propria casa. Accesul este rapid si foarte simplu, indiferent ca mergi cu masina personala sau cu transportul in comun.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323