Cel mai frumos loc de vizitat in Bucuresti

Cel mai frumos loc de vizitat in Bucuresti

Bucuresti este una dintre capitalele cele mai vizitate de catre turistii. Indiferent de sezon, dar in deosebi vara sau in perioada sarbatorilor de iarna, tineri sau varstnici, straini din toate colturile lumii, isi rezerva minimum trei zile pentru a vizita Capitala noastra. Unii ne viziteaza chiar de doua-trei ori pe an, sau chiar mai mult. Au ce vedea in Bucuresti si vom face referire doar la cateva din punctele de atractie, vizitate de sute de straini. Zona Herastrau, sau Palatul Primaverii pentru cei curiosi sa afle file din istorie, Casa Poporului, Centrul Vechi, vestit in toata lumea, biserici vechi, Palatul Stirbei, sau Palatul Mogosoaia. Cel din urma este unul dintre cele mai interesante puncte de atractie. Aflat la aproximativ 15 kilometri de Bucuresti, Palatul Mogosoaia este locul perfect, daca te-ai saturat de aglomeratia din oras si cauti o oaza de liniste. Parcul palatului i-a inspirit pe multi cineasti dintr-un singur motiv. Doar un pas pe domeniu e suficient, ca sa simti intoarcerea in timp, in perioada acelor “trecute vieti de doamne si domnite”. Astfel ca, strainii care ajung sa ne viziteze valorile au nevoie de cazare, chiar si pentru o noapte. Unii, cu buget redus, apeleaza la tot soilul de aranjamente, hostel, o cunostinta, sau ruda unei cunostinte, pentru a face economii si a ramane cu mai multi bani de cheltuiala. Altii, insa, nu fac rabat cand vine vorba de confort, tocmai de aceea aleg regimul hotelier, foarte economic de altfel, pentru conditiile oferite.

EXCLUSIVE Rent este cea mai buna recomandare cand vine vorba de o astfel de cazare,  regim hotelier, cel mai cautat sistem, sistem implementat si in Romania. Suntem cei mai buni de pe piata, cei mai cautati si ne bucuram de cele mai bune review-uri de la clientii care ne-au ales. Apartamentele noastre sunt premium, cele mai bune conditii, cele mai inalte standarde, la cele mai mici preturi de pe piata. Punem la dispozitia clientilor nostri 20 locatii de lux, 18 apartamente si doua garsoniere in Pipera, cartierul Jolie Ville si in Dorobanti.

Apartamentele au fost pregatite si aranjate special pentru cei care doresc un loc de cazare linistit, unde sa se simta ca in propria casa. Accesul este rapid si foarte simplu, indiferent ca mergi cu masina personala sau cu transportul in comun.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323