Inchirieri Apartamente de LUX Bucuresti

Inchirieri Apartamente de LUX Bucuresti

Inchirieri Apartamente de LUX Bucuresti

Daca ai in plan sa vii prin Bucuresti de unul singur, cu familia sau cu prietenii, Exclusive-RENT are cateva sfaturi pentru alegerea unui loc de cazare perfect.

Bineinteles, cea mai rapida solutie ar fi sa alegi un Hotel. Cauti pe booking sau pe un alt site de profil, faci o rezervare si ai rezolvat. Insa de multe ori, asteptarile pe care le ai si conditiile pe care le primesti, nu sunt aceleasi.

Pe site-ul hotelului vezi poze la camerele cele mai frumoase iar cand ajungi acolo, afli ca patul acela mare si spatios din poze, este de fapt dintr-o camera rezidentiala, care se inchiriaza la un pret dublu.

Si lista cu nemultumiri poate continua. In cazul in care nu ai aflat, de ceva timp, s-a dezvoltat un serviciu nou in intreaga lume si functioneaza de minune. Inchirierea de apartamente in regim hotelier.

Ce inseamna asta. Proprietarul unui apartament, isi inchiriaza locatia in regim hotelier cu pret/zi, oricui doreste sa se cazeze pe termen scurt. Avantajul unei astfel de inchirieri, este acela ca la pretul unei camere de hotel de lux (4 stele), primesti un spatiu mult mai generos, loc de parcare asigurat si de cele mai multe ori: liniste.

De exemplu, Exclusive-RENT inchiriaza Apartamente in regim hotelier in Bucuresti, in zonele: Pipera, Floreasca, Victorieri, Aviatorilor, Romexpo, Dorobanti. Conditiile sunt de 4 stele, fiecare apartament are loc de parcare pentru masina si totodata conditiile unui hotel de lux. Sau mai bine zis, ceva mai mult de atat: un apartament complet pentru tine.

Suna bine, nu? In loc sa ai o singura camera de hotel, la acelasi pret, ai un apartament complet utilat, spatios si primitor.

Din acest motiv, daca vii in Bucuresti si vrei sa stai mai multe zile in conditii de LUX si in liniste, iti recomandam sa inchiriezi un apartament in regim hotelier.

Pana in acest moment, noi iti punem la dispozitie 8 locatii:
1. Terrace & Barbeque
2. Brown Lake
3. Turquoise
4. Garden View
5. Lake View
6. Tracia
7. Panorama
8. Dorobanti Luxury

Toate apartamentele sunt complet utilate si au conditii de 4 stele. Au TV, Wi-Fi, Aer Conditionat, Masina de spalat, incalzire centrala, etc.

Iti garantam ca te vei simti mai bine ca acasa!

La noi, mai bine ca acasa!
Exclusive-RENT Bucuresti
Telefon informatii: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323