Inchirieri Ferrari Bucuresti

Inchirieri Ferrari Bucuresti

EXCLUSIVE Rent este o firma care inchiriaza masini de lux in Bucuresti. Suntem una dintre cele mai cautate firme si ne adresam personelor care opteaza pentru cele mai bune servicii, cele mai bune conditii, si iubesc luxul.

Masinile pe care EXCLUSIVE Rent le ofera spre inchiriere sunt impartite in doua categorii. Cele mai cautate modele exclusiviste sunt Ferrari, Lamborghini, sau Range Rover, la preturi foarte bune. In functie de durata inchirierii, cu ora, sau ziua,  pretul variaza de la 100 la 500 de euro pe zi. Fata de alte companii care ofera aceleasi servicii, pe care le oferim si noi, veti putea observa ca nu avem concurent in ceea ce priveste costurile.

EXCLUSIVE Rent intentioneaza sa achizitioneze cele mai exclusiviste modele de masini, pe care sa le puna la dispozitia celor mai pretentiosi clienti. Ferrari este una dintre masinile de lux pe care le poti inchiria de la noi pentru a-ti satisfice cele mai pretentioase dorinte. Culoarea rosie traditionala nu este singurul element care defineste aceasta bijuterie de masina. Cu un mix pretentios de forme preluate din Formula 1 si din stilul autovehiculelor sportive care participa la cursa de la LeMans, Ferrari arata bine din toate unghiurile si se conduce exceptional.

Nu oricine isi poate permite sa conduca o astfel de bijuterie pe patru roti, tocmai de aceea, noi venim cu varianta inchirierii pe ce perioada doresti. O ora, doua, zece, sau cateva zile. Depinde pentru ce o vrei. Poate iti doresti sa te rasfeti intr-o mini vacanta de trei zile, in tara sau peste hotare.

Odata ce ai inchiriat o masina, oricare ar fi categoria, de la EXCLUSIVE Rent, in pretul pe care il platesti pentru perioada aleasa, ai toate taxele incluse, asigurare Full CASCO, RCA, plus asistenta rutiera, 24/7, complet gratuita.

Ne adresam, in primul rand, celor pentru care timpul este foarte important si care incearca sa si-l optimizeze cat mai bine. Cu o masina inchiriata, scapi de griji legate de taxe, in primul rand, asigurari, asistenta rutiera, cum spuneam mai sus, si ai vreme mai multa pentru tine si activitatile tale profesionale sau personale.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323