Inchirieri Lamborghini Bucuresti

Inchirieri Lamborghini Bucuresti

Pe langa inchirierea in regim hotelier, EXCLUSIVE Rent este o firma care inchiriaza masini de lux in Bucuresti. Suntem una dintre cele mai cautate firme si ne adresam personelor care opteaza pentru cele mai bune servicii, cele mai bune conditii, si iubesc luxul. Masinile pe care EXCLUSIVE Rent le ofera spre inchiriere sunt impartite in doua categorii. Cele mai cautate modele exclusiviste sunt Ferrari, Lamborghini, sau Range Rover, la preturi foarte bune. In functie de durata inchirierii, cu ora, sau ziua,  pretul variaza de la 100 la 500 de euro pe zi. Fata de alte companii care ofera aceleasi servicii, pe care le oferim si noi, veti putea observa ca nu avem concurent in ceea ce priveste costurile.

Lamborghini este o masina care face parte din categoria exclusivista, pentru soferii care se respecta, care iubesc luxul, calitatea la cel mai inalt nivel, si vor sa aiba tot confortul necesar atat cat se afla la volan. Lamborghini este pentru cei care sofatul este o pasiune, care conduc din placere si vor sa se bucure de orice croaziera.

Nu oricine isi poate permite sa conduca o astfel de bijuterie pe patru roti, tocmai de aceea, noi venim cu varianta inchirierii pe ce perioada doresti. O ora, doua, zece, sau cateva zile. Depinde pentru ce o vrei. Poate iti doresti sa te rasfeti intr-o mini vacanta de trei zile, in tara sau peste hotare. Odata ce ai inchiriat o masina, oricare ar fi categoria, de la EXCLUSIVE Rent, in pretul pe care il platesti pentru perioada aleasa, ai toate taxele incluse, asigurare Full CASCO, RCA, plus asistenta rutiera, 24/7, complet gratuita.

Ne adresam, in primul rand, celor pentru care timpul este foarte important si care incearca sa si-l optimizeze cat mai bine. Cu o masina inchiriata, scapi de griji legate de taxe, in primul rand, asigurari, asistenta rutiera, cum spuneam mai sus, si ai vreme mai multa pentru tine si activitatile tale profesionale sau personale. De asemenea, costurile sunt mult mai mici, nu mai ai aceleasi griji pe care le-ai avea pentru masina personala, scade responsabilitatea, iar costurile, per total, sunt mai mici. Intr-un cuvant, numai avantaje.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323