Inchirieri masini business in Bucuresti

Inchirieri masini business in Bucuresti

Pe piata din Romania exista multe firme care inchiriaza masini, iar in Bucuresti, acest tip de afacere a luat mare avant in ultimii ani, tocmai pentru ca oamenii au inteles avantajul unui astfel de serviciu. Din multitudinea de astfel de servicii, EXCLUSIVE Rent vine cu cele mai bune oferte si cele mai bune autoturisme.

Suntem o companie care punem la dispozitie servicii de rent a car complexe, transparente, la preturi avantajoase si oferte de necombatut pentru clientii fideli. In plus, cei care inchiriaza pentru o perioada mai lunga de timp, beneficiaza de alte avantaje. Indiferent ca vorbim despre multinationale sau companii mai mici, EXCLUSIVE Rent ofera solutii si variante bussines personalizate pentru fiecare firma in parte, in functie de domeniul de activitate si de nevoile angajatilor.

Tocmai de aceea, EXCLUSIVE Rent vine in sprijinul tau cu cele mai bune oferte la inchirieri auto. Te scapa de griji si de nevoi, pentru ca, in pretul de inchiriere, indiferent de masina pe care o preferi, intra si toate taxele de drum, asigurarile full CASCO si RCA si primesti si asistenta rutiera.

Daca optezi pentru un Mercedes Benz S Class, aici ai trei variante. Intre 10-30 de zile, 200 de euro/zi, intre 6-9 zile, 250 euro/zi, si intre 3-5 zile, 300 de euro/zi.  La Audi A8 si BMW X5, pentru 20 de zile platesti 150 de euro/zi, pentru 3 zile, 180 de euro/zi, iar pentru 2 zile, 200 de euro/zi.

Mercedesul S Class, Mercedesul GLE, sau BMW Seria 7 sunt printre autoturismele preferate de companiile mari, fie ca le inchiriaza pentru angajati sau pentru manageri. S Class are o eleganta aparte. A reusit sa stabileasca standardele in materie de tehnologie si siguranta, inca de la inceput. Lista dotarilor este lunga, multe dintre ele fiind o premiera in industria auto. Ca design, nu se desprinde de valorile producatorului german si continua traditia elegantei impunatoare cu care s-a consacrat.

Interiorul este simplu, contrar asteptarilor. Volanul are doar doua spite si nu este tixit de butoane care mai de care mai sofisticate, iar consola centrala continua aceeasi idee de simplitate.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323