Inchirieri Supercar Bucuresti

Inchirieri Supercar Bucuresti

Cele mai cautate modele exclusiviste, pe care EXCLUSIVE Rent le ofera spre inchiriere in Bucuresti, sunt Ferrari, Lamborghini, Bentley sau Range Rover, la preturi foarte bune. In functie de durata inchirierii, cu ora, sau ziua, pretul variaza de la 100 la 500 de euro pe zi. Fata de alte companii care ofera aceleasi servicii, pe care le oferim si noi, veti putea observa ca nu avem concurent in ceea ce priveste costurile.

Lamborghini Huracan este surpriza verii 2019 cu care noi venim in intampinarea clientilor nostri pretentiosi. Acest model este combinatia perfecta a celei mai inalte expresii de putere Lamborghini cu rafinamentul exclusiv al masinii italiene. Aceasta serie cuprinde designul autentic si tehnologia mecanica de ultima ora. Huracan este fuziunea perfecta dintre tehnologie si design. Cu liniile sale clare, rationalizate si proiectate sa taie aerul si sa imblanzeasca drumul, va va creea senzatia de fierbinte doar daca il veti privi. Acesta este Lamborghini Huracan decapotabil, pe care EXCLUSIVE Rent vrea sa-l achizitioneze, pentru servicii de rent a car exclusiviste.

Huracan nu doar te va incanta, iti va taia respiratia atunci cand te vei apropia si-l vei atinge, iar cand vei intra in el si vei apasa butonul de pornire, cand vei simti ce insemna motor de V10 cu aspiratie naturala in spatele tau, inima iti va bate atat de tare, incat vei avea senzatia ca vrea sa iasa din piept. Nu ai cum sa nu testezi o data in viata, macar, aceasta senzatie unica, pe care ti-o ofera Lamborghini Huracan. E drept, nu oricine isi poate permite sa conduca o astfel de bijuterie pe patru roti, tocmai de aceea, noi venim cu varianta inchirierii pe ce perioada doresti. O ora, doua, zece, sau zile. Depinde pentru ce o vrei. Poate iti doresti sa te rasfeti intr-o mini vacanta de trei zile, in tara sau peste hotare. Odata ce ai inchiriat o masina, oricare ar fi categoria, de la EXCLUSIVE Rent, in pretul pe care il platesti pentru perioada aleasa, ai toate taxele incluse, asigurare Full CASCO, RCA, plus asistenta rutiera, 24/7, complet gratuita.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323