Locuri de cazare Therme

Locuri de cazare Therme

EXCLUSIVE Rent se adreseaza indeosebi strainilor sau celor care vin din afara Bucurestiului, pentru un weekend sau chiar cateva zile de relaxare la Therme, cel mai mare centru de wellnes din Europa, care se intinde pe 250.000 de metri patrati, impartiti in trei zone importante, fiecare avand propriile facilitati de distractie si relaxare.

Zona Galaxy este ideala, in deosebi, pentru familiile cu copii. Nu exista limita de varsta sau de inaltime, astfel ca pot intra si adultii, iar copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de cei mai mari. Zona Galaxy dispune de spatii de relaxare, pool bar, snack-bar, dar si de un restaurant unde poti manca orice, fara sa platesti. Costurile intra in bratara pe care o platesti la intrare.

Zona The Palm este cel mai important spatiu al centrului. Acolo vei gasi cele mai mari piscine din complex, plante exotice si o padure de palmieri. Si Elysium, zona exclusivista, cea mai scumpa, unde accesul minorilor este interzis. Pentru cazare in zona Therme, pentru cei care vin din provincie sau de peste hotare, EXCLUSIVE Rent vine in ajutor cu inchirieri in regim hotelier de inalta calitate. Este cea mai buna alegere pentru cazare. Fie ca ne adresam turistilor straini, obisnuiti cu astfel de servicii, fie ca ne adresam romanilor care, pentru o noapte sau doua, au nevoie de intimitate, liniste si relaxare, in conditii de patru stele, la preturi de necombatut.

Pentru o camera, pe noapte, la EXCLUSIVE Rent, pretul este de 30 de euro pe noapte, o garsoniera situata in Pipera, foarte aproape de rondul de la OMV. La doua camere, pretul variaza in functie de zona. De la 60 de euro/noapte, la 80 de euro/noapte, iar pentru trei camere platesti 70 de euro/noapte. Conditiile sunt de 4 stele in oricare dintre locatii. Parcare, terasa, bucatarie complet utilata, masina de spalat, sistem home cinema, prosoape, sampon, gel de dus etc.

Apartamentele au fost pregatite si aranjate special pentru cei care doresc un loc de cazare linistit, unde sa se simta ca in propria casa. Accesul este rapid si foarte simplu, indiferent ca mergi cu masina personala sau cu transportul in comun.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323