Masini sport de inchiriat in Bucuresti

Masini sport de inchiriat in Bucuresti

EXCLUSIVE Rent ofera spre inchiriere cele mai cautate modele exclusiviste: Ferrari, Lamborghini, sau Range Rover modelul sport, la preturi foarte bune. In functie de durata inchirierii, pretul variaza de la 100 la 500 de euro pe zi. Fata de alte companii care ofera aceleasi servicii, pe care le oferim si noi, veti putea observa ca nu avem concurent in ceea ce priveste costul.

Ferrari este, cel mai probabil, masina visurilor noastre. Cand te gandesti la o bijuterie pe patru roti care sa manance asfaltul si in care sa te simti stapanul soselelor, Ferrari este prima varianta. Tocmai de aceea, cred ca nu mai necesita nicio prezentare. O sa o fac, totusi, pentru ca nu ma pot abtine. Nu demult, in primavara acestui an, Ferrari a lansat cel mai rapid bolid de strada: 488 Pista, iar milioanrii l-au comandat inca dinainte de a fi lansat. Asta spune multe despre aceasta minunatie care isi face de cap pe sosele. Nu si pe ale noastre, e drept, pentru ca nu ne ajuta infrastructura.

Lamborghini, o alta bijuterie cu motor, pe care nu si-o poate permite oricine, insa, de inchiriat poti. Tocmai de aceea existam noi, EXCLUSIVE Rent, pentru a te ajuta sa-ti faci aceasta pofta, macar o data, ca sa vezi cum e la volanul unui Lamborghini. Modelul Aventador LP750-4 SV este unul dintre cele mai rapide si mai scumpe din gama masinilor sportive italiene.

Cei de la Lamborghini se afla intr-o perioada destul de aglomerata, in acest moment. O data pentru ca pregatesc o noua generatie a modelelor Aventador, mentionat mai sus, si Huracan. Apoi, pentru ca lucreaza din greu pentru lansarile programate, deja, pentru urmatorii doi ani. Iar la inceputul lui 2019, vor sa rupa sesele cu noul Huracan Facelift, usor modificat fata de versiunea anterioara.

De asemenea, din gama masinilor de lux, daca optezi pentru un Mercedes Benz S Class, aici ai trei variante. Intre 10-30 de zile, 200 de euro/zi, intre 6-9 zile, 250 euro/zi, si intre 3-5 zile, 300 de euro/zi.  La Audi A8 si BMW X5, pentru 20 de zile platesti 150 de euro/zi, pentru 3 zile, 180 de euro/zi, iar pentru 2 zile, 200 de euro/zi.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323