Recomandari cazare in regim hotelier Bucuresti

Recomandari cazare in regim hotelier Bucuresti

EXCLUSIVE Rent este cea mai buna recomandare cand vine vorba de cazare in regim hotelier. Suntem cei mai buni de pe piata, cei mai cautati si ne bucuram de cele mai bune review-uri de la clientii care ne-au ales. Apartamentele noastre sunt premium, cele mai bune conditii, cele mai inalte standarde, la cele mai mici preturi de pe piata. Clientii nostri, cei mai multi dintre ei, sunt strainii care vin in Bucuresti pentru a-l descoperi sau in interes de bussines. Au auzit de noi de la altii care ne-au solicitat serviciile. Isi fac rezervarile online si se bucura de un sejur minunat in Capitala noastra.

Suntem o firma serioasa, care pune mult accent pe diplomatie, discretie, calitate si servicii dintre cele mai bune. De ce? Pentru ca suntem in slujba clientului si ne dorim sa plece de la noi multumiti, cu dorinta de a reveni ori de cate ori va fi nevoie.

Fie ca esti sau nu turist strain, este mult mai confortabil sa alegi regimul hotelier pentru inchiriere, decat hotel sau pensiune. Libertatea si intimitatea sunt mai mari, te fac sa te simti ca in vacanta, sau la tine acasa, iar diferenta de pret nu este mare. In plus, spatiul inchiriat este mult mai mare decat o camera de hotel. Ai la dispozitie, doar pentru tine, doua sau trei camere, depinde ce alegi. Noi, EXCLUSIVE Rent, inchiriem apartamente in regim hotelier in cele mai selecte zone din Capitala. Punem la dispozitia clientilor nostri 20 locatii de lux, 18 apartamente si doua garsoniere in Pipera, cartierul Jolie Ville si in Dorobanti.

Serviciile noastre sunt, la fel ca si locatiile, de lux si pentru pretentiosi. Punem la dispozitia clientilor nostri apartamente cu 1, 2 si 3 camere, mobilate si utilate ultra modern, aer conditionat, centrala proprie, loc de parcare, wi-fi gratuit, electrocasnice, terasa si altele, in functie de zona si apartamentul ales.

Apartamentele au fost pregatite si aranjate special pentru cei care doresc un loc de cazare linistit, unde sa se simta ca in propria casa. Accesul este rapid si foarte simplu, indiferent ca mergi cu masina personala sau cu transportul in comun.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323