Unde sa te cazezi in Bucuresti

Unde sa te cazezi in Bucuresti

In ultimii ani, cazarile in regim hotelier sunt preferate comparativ cu hotelurile, din pricina confortului ridicat, al intimitatii, al spatiului mai mare, dar si al altor facilitati pe care o astfel de cazare ti le ofera. Cei mai multi dintre strainii care vin in Bucuresti, in vacanta, scurta vizita, sau afaceri, opteaza pentru cazarea in regim hotelier pentru ca au inteles facilitatile si avantajele pe care le au. In primul rand beneficiezi de intimitatea dorita si de un spatiu mult mai generos decat iti ofera o camera de hotel. Fie ca alegi o garsoniera sau un apartament, avantajele sunt aceleasi. Chiar si o garsoniera este mai confortabila.

Cazarea in regim hotelier este un sistem flexibil care se poate plia in functie de nevoile si cerintele fiecaruia. Chiar daca nu iti pune la dispozitie o receptie, cum se intampla la hotel sau motel, exista posibilitatea rezervarii din timp a apartamentului pe care il doresti.

EXCLUSIVE Rent este una dintre cele mai cautate companii pentru astfel de servicii. Toate locatiile se afla in zone centrale sau usor de accesat, aproape de restaurant, magazine, banci, mijloace de transport in comun si alte puncte de atractie si de interes, spre deosebire de cele mai multe hoteluri care sunt situate la o distanta mai mare de zona centrala.

EXCLUSIVE Rent ofera cazare in regim hotelier la aproape jumatate de pret fata de cat ai scoate din buzunar pentru o camera de hotel cu 4 stele. De asemenea, spatiul este unul generos. Comparativ cu o camera de hotel, apartamentele oferite spre inchiriere in regim hotelier sunt mult mai spatioase. Adica, o garsoniera poate ajunge la 45 de mp, pe cand cele cu doua camere pot avea 75-80 de mp, practic, suprafata dubla fata de ceea ce ofera o camera de hotel. Pe langa camera de dormit, te bucuri de o bucatarie complet mobilata si utilata si, in functie de preferinte, poti opta si pentru unul cu trei camere. In acest caz, spatiul se mareste considerabil.

Pentru o camera, pe noapte, pretul este de 30 de euro pe noapte, o garsoniera situata in Pipera, foarte aproape de rondul de la OMV. La doua camere, pretul variaza in functie de zona. De la 60 de euro/noapte, la 80 de euro/noapte, iar pentru trei camere platesti 70 de euro/noapte.

Telefon: +4 0786 80 23 23
E-mail: exclusive.rentservice@gmail.comTel: +40786802323